Shqiperia destinacioni i ri turistik

146

 

13435760_10208735570980857_787056680_n Izoluar për dekada nën një diktaturë që ishte e ashpër edhe per standardet komuniste, Shqipëria u hap në vitet 1990 dhe ka qenë që nje destinacion shume i kerkuar per për të udhetuar nga nje pjese e mire e Evropës.

Shqiptaret pranojne se vendi i tyre mund të te behet shumë shpejt mjaft i dashur per te huajt. Për udhëtarët kjo është një arsye më shumë për ta vizituar shpejt, tashme eshte nje destinacion i kapshem per te gjithe sidomos per udhetimet e organizuara ne grup nga te huajt, sidomos ceke, polake, franceze dhe norvegjeze.