Shpërthim në lindje të Londrës, njoftohet per disa te plagosur

45

Një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar në një ndërtesë në lindje të Londrës mbremjen e djeshme, i cili është pasuar nga flakë të mëdha.


Shkaku ende nuk është bërë i ditur por në terren mbërriten një numër i madh automjetesh nga Ndihma e Shpejttë dhe të paktën 70 zjarrfikëse kanë shuar zjarrin.
“The Telegraph” shkruan se janë konfirmuar të paktën pesë persona të plagosur,
 Shpërthimi ndodhi në një ndërtesë trekatëshe në lindje të Londrës