Shkaterrohet banda shqiptare e kokaines

90

Policia financiare italaine e qytetit të Leçes ka ekzekutuat mëngjesin e sotëm urdhëra arrestin ndaj 19 personave anëtarë të një organizate italo-shqiptare që merrej me trafikun e kokainës, heroinës dhe marijaunës.Gjatë arrestimeve policia e Leçes ka sekuestruar drogë, armë të tipit kallashnikov e municione.

Arresimet e 19 personave janë ekzekutuar me urdhër të prokurorit të sektorit të antimafias së Prokurorisë së Leces Guglielmo Cataldi.