Sheshi qendror ne  Fier,bllokuar prej 5 muajsh

685

Prej muajit Qershor sheshi qendror ne Fier qe mban emrin e Shenjtores Nene Tereza mbetet i bllokuar. Punimet ne shesh njera pas tjetres vijojn per gati 5 muaj nga Qwrshori i ketij viti duket se ende do te vazhdojne . Sa mbyllet nje kanal hapet nje tjeter nga kompania ndertuese e cila pasi perfundoi rrjetin e ujesjellesit  po zbaton punimet per shtrirjen e kolektorit tw ujrave te zeza.Kjo situate ka rikthyer problematiken ne rruge pasi automjetet u duhet te vijojne udhetimin pergjates rruges se pedonales per tu rikthyer nga rruga e “Stacionit te trenit” apo nga rruga Kastriot Muco(rruga e “Grecallise”).Per nostalgjiket Fierin e bukur dhe te paster po e publikojm ne disa foto