Sheshi ne qender te Fierit i “rrethuar”(video)

882

Ka disa dite qe sheshi qendror ne Fier qe mban emrin e Shenjtores Nene Tereza eshte kthyer ne shesh stacionimi nga mjetet e renda dhe tubacione  .Kompania ndertuese qe po zbaton punimet per shtrirjen e kolektorit tw ujrave te zeza ne rrugen Dervish Hekali e cila njekohesisht ka kryer edhe carjen e te gjitha rrugeve ne Fier per instalimin e rrjetit te brendshem te ujesjellesit prej disa ditesh ka rrethuar sheshin me shirita duke e kthyer teresisht ne sherbim te saj .Kjo situate ka rikthyer problematiken ne rruge pasi automjetet u duhet te vijojne udhetimin pergjates rruges se pedonales per tu rikthyer nga rruga e “Stacionit te trenit” apo drejt “Grecallise”.