Shemben objektet para Gjykates dhe shkolles “Andon Xoxa”Fier 

1780

Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Vendor ne Fier ka nisur sot prishjen e disa objekteve ndertimi ne vijim te aksionit te lirimit te hapesirave shkollore dhe institucionit te Gjykates se Shkalles se Pare ne Fier Objektet ne fjale kane qene avokati si dhe njesi te vogla sherbimi prane gjykates dhe shkolles Andon Xoxa.sipas INUV ne bashkine fier jane rreth 15 objekte qe ndodhen prane ketyre institucioneve  qe kane nisur te egzekutohen me prishje per shkak se pengojne levizjen e lire te mjeteve dhe kalimtareve.Kane qene drejtues te policise Fier dhe te burgut qe i kane paraqitur bashkise problematiken qe krijonte ngushtica ne rrugicen ne hyrje te Gjykates e cila pengonte dhe ngadalesonte hyrjen e mjeteve qe shoqeronin te burgosurit per gjykim . Ngushtimi i rruges ishte krijuar nga 6 shtesat e pallateve ne rrugicen ne fjale.Nderkohe rreth 9 objekte jane shembur pergjate pjeses se perparme te oborrit teshkolles Andon Xoxa