SHBA:Nena lejon te dashurin te perdhunoj dhe ti vras te bijen

100

Filmat horror nuk kanë asgjë më shumë se vrasja makabre e një vogëlushe 10-vjecare.Një grua ka lënë dhe ka parë të dashurin e saj dhe kushërirën e tij të përdhunonin dhe vrisnin vajzën e saj , ndërsa 20 minuta më vonë ka kryer marrëdhënie seksuale me të.

Ngjarja tronditëse ndodhi më 23 gusht të këtij viti në Nju Mexico të SHBA-ve, dhjetë ditë pas ditëlindjes së vajzës, Victoria shkruan Daili Mail.
Sipas raportimit të policisë, trupi i saj i pajetë u gjet i gjymtuar brenda apartamentit dhe se ajo ishte droguar nga njëri prej burrave.
Michelle Martens, Fabian Gonzales dhe kushërira e tij, Jessica Kelley u arrestuan si të dyshuar për ngjarjen. Rreth dy muaj pas ngjarjes nëna 35-vjeçare ka rrëfyer rrethanat e ngjarjes.
Ajo ka pranuar para policisë se kishte marrë para nga i dashuri për të kryer marrëdhënie seksuale me vajzën e saj, por sipas dyshimeve të policisë më e tmerrshmja është se ajo e ka bërë këtë nga kënaqësia për të parë këtë akt të tmerrshëm.