Saimir Tahiri i ulur në bankën e të akuzuarve

Saimir Tahiri i ulur në bankën e të akuzuarve

41

 

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri është paraqitur në Gjykatën e Krimeve të Rënda ku do të njihet me masën e sigurisë ndaj tij.

Pasi u fut fshehurazi në gjykatë, Tahiri nuk ka mundur ti shmanget mediave.

I ndodhur në sallën e gjyqit, në bankën e të akuzuarve, ish-ministri i akuzuar për trafik droge, në asnjë moment nuk ka shikuar nga mediat, por vetëm nga prokurorët dhe gjykatësja e masës së sigurisë.