Rusia:”Daily Mail” per pak sa nuk shkaktoi luften e III boterore

88

Russia Today ka akuzuar Daily Star dhe Daily Mail për krijimin e panikut përsa i përket Luftësë Tretë Botërore.Media shtetërore Russia Today RT akuzoi agjencitë angleze të lajmeve se ka raportuar një lajm të pakonfirmuar sipas të cilave, presidenti rus Vladimir Putin kishte urdhëruar zyrtarët të kthenin familjet në atdhe.

“Një raportim i pakonfirmuar në një faqe lajmesh rajonale duket se ka qenë i mjaftueshëm që tabloidët britanikë ta bëjnë bujë një gjë të tillë,” shkruan RT.

Sipas RT, lajmi origjinal erdhi nga faqja Znak.com dhe forma se si lajmi u tregua nga Daily Mail e Daily Star ishte e papërgjegjshme dhe diçka e tillë mund të shtonte tensionin e krijuar.