Rruga e “zogut zi”ne Fier  e shkaterruar(video)

509

Keto jane pamjet e rruges” zogu i zi “(Rruga Jakov Mile”) apo rruga e tregut te fruta perimeve.Eshte ndoshta e vetmja rruge ne keto   25 vjet te demokracise qe nuk eshte investuar asnjehere por shpesh i hidhen arna me ndonje karroc zhavorr apo asfalt. Eshte rruga me trafikun me te madh te levizjes se automjeteve dhe kembesoreve per shkak te vendodhjes aty te bizneseve dhe tregjeve megjithate ende nuk investohet.Thuhet se ka nje projekt ende ne leter megjithate situata eshte per te ardhur keq kur shikon ne kete rtuge plot gropa me uje dhe pisllek.