Rituali i lindjes se diellit

68

Fotografi e Nitish Kumar
Një burrë duke qendruar ne ekuiliber mbi një gur mbi siperfaqjen e liqenit ‘Tamil Nadu’ ne Indi.

Kjo zonë eshte njohur për tempujt e saj, si dhe bukurinë natyrore.

“Njeriu po lan këmbët e tij”, thotë fotografi Neetesh Kumar, i cili realizoi këtë foto gjate lindjes se diellit.