Rama nga Fieri, apel abonenteve te paligjshem te ujit te legalizohen ne kohe ndryshe..

383

Kryeministri Edi Rama pas nje vizite dhe inagurimit te Pikes se grumbullimit te produkteve bujqesore ne Fier “Agro Pika “i ka kushtuar nje vemendje ujesjellesit Fier. Ne nje takim te perbashket mes Sh.A ujesjellesit Fier , si dhe kreut te Bashkise eshte prezantuar investimi disa milion euro qe ka sjelle permiresimin e ujesjellesit te Fierit jo vetem ne furnizimin e ujit per abonentet por edhe te vete treguesve financiar te SHoqerise se Ujesjellesit .

Kryeministri Rama ne kete takim ka vendosut theksin ne “reformen e ujit”.Rama perseri ka kerkuar qe te paret ne kete reforme te ndergjegjesohen te gjithe punonjesit e administrates shteterore duke paguar detyrimet e prapambetura.Kryeministri ka bere apel te gjithe abonenteve te paligjshem dhe sidomos bizneseve te legalizohen brenda afateve ligjore pasi me pas do kete sanskione te ashpra