Rama i ben reklam rruges”Mujo Ulqinaku “ne Fier ,nisin komentet

1198

Eshte rikostruksioni i rruges” Mujo Ulqinaku” ndersa per kete investim Kryeministri Rama ka zgjedhur ta ndaj me ndjekesit ne rrjetin Facebook kete artitje te Rilindjes. Megjithese projekti vleresohet pozitivisht nga nje pjese e komentuesve ka edhe mjaft komente qe kritikojn ate per betonizim , ngjyra te ndezura te fasadave,nje rrethrrotullim qe do te sjell probleme dhe per me teper  nje projekt sikurse pedonalja kryesore qe dukej e bukur vetem e vizatuar ne leter .Nuk kane munguar edhe ne shume komente qe investimet te shtrihen edhe ne lagje dhe fshatra qe nuk egziston infrastruktura. 

Ja disa komente Nderkoh kjo eshte ruga sot tek rotondua tek”Sharra”