Qindra biznese ne Fier ne proteste para Prefektures Fier kunder TVSH

Qindra biznese ne Fier ne proteste para Prefektures Fier kunder TVSH

212

Qindra biznese ne Fier ne proteste para Prefektures Fier kunder TVSH.Qindra biznese ne qytetin e Fierit kane ulur sot qepenat duke mbyllur altivitetin e tyre per te kundershtuar vendimin e qeverise shqiptare per vendosjen e TVSH per biznesin e vogel.Mbyllja e aktivitetit ka nisur ne oren 11 sic ishte paralajmeruar nga opozita por ne Fier bizneset kane thene se nuk jane ne proteste per politike por per tw drejten e tyre per te kundershtuar pragun e vendosur nga qeveria. Sipas te intervistuarve ata jane shprehur se nuk jane dakort te perfshihen ne TVSH me nje prag xhiroje prej 2 miln leke te reja ne vit por ky prag te jete nga 80 miln deri ne 100 miln lek te reja ne vit. Per ne tvsh me kete vlere qe ka vendosur qeveria do te thote shkaterrim per biznesin dhe falimentim .