Punonjesit e by passit Fier dhe Vlore bllokojne rrugen(video)

155

Qindra punonjes te By Passit  Fier dhe vlore kane bllokuar aksin rrugor ne Mbrostar ne vendin ku nis kjo veper. Kjo eshte protesta e tyr e dyte qw zhvillohet ne shenje indinjate ndaj qeverise Shiqptare qe nuk nderhyn per te zgjidhur problemin e tyre.Per gati nje ore ky aks rrugor eshte bllokuar nga protesta e punonjesve te by passit te Fierit dhe Vlores te cilet nuk kane mare pagat e prapambetura.