Punimet ne rruget e Fierit vazhdojn te krijojn probleme ne qarkullim(video)

400

Ka me shume se nje vit qe Fieri eshte kthyer ne nje kantier ndertimi, i care e i shqyer kudo .Pune ne shume fronte qe ende nuk jane perfunduar . Fale kontributit dhe perfundimit te asfaltimit te rruges Mujo Ulqinaku pasi ne te kunderten do kishte ndodhur ca me keq se kaq .Edhe pse ky komunitet kerkon investime kjo nuk do te thot te paralizohet gjithe qyteti ka thene nje banor i lagjes 29 nentori ku po kryhet investimj mbi rrugen “Dervish Hekali”.Me tej ai eshte shprehur :

 Nje pjese mbron te majten se po kryen investime dhe shan te djathen ,ndersa ata qe kundershtojn konsiderohen kundershtar apo armiq .Askush nuk mund te krenohet se po kryhen  investime qe se pari eshte detyrim per kedo qe vjen ne pushtet por jo vetem per te justifikuar besimin qe i dha komuniteti por ne fund te fundit jane milionat e taksave qe paguajne komuniteti Fierak . Gabimi yne eshte sepse marrim krahasim punen e paraardhesve  ne pushtet dhe jo ta hedhin veshtrimin  nga qytetet e tjera ne Europe ku rruget ndricimi gjelberim etj jane detyrim.Qytetari Fierak qe nga gjykimi dhe paraqitja ishte emigrant ka vijuar opinionin e tij duke thene se nuk mund te ndodh te punosh keshtu hap nje rruge dhe pa mbyllur ate , fillon nje tjeter!? Me kete llogjik njerezit dhe makinat duhet te fluturojne ! Fieri nuk ka qene keshtu as ne ditet me te keqija . Trafik ,pluhur,balt , zymtesi ,kaos qe percillet ne te gjithe jeten e perditshme dhe prish ekuilibrin e nje jete normale