Prokuroria :Ti hiqet mandati dy deputeteve

118

Në kuadër të ligjit të dekriminalizimit, prokuroria e Përgjithshme ka kërkuar heqjen e mandatit për dy deputetë të Kuvendit të Shqipërisë.Mësohet se kërkesa është firmosur nga prokurorja Rovena Gashi e cila i drejtohet përmes një dokumenti KQZ-së që të ndërpresë mandatet për dy deputetë.

Bëhet fjalë për një deputet të qarkut të Elbasanit dhe një deputet të qarkut të Beratit.Ata janë Aqif Rakipi i PDIU dhe Gledion Rahovicës i LSI.Dokumenti është hartuar dhe firmosur dhe mësohet se ka mbërritur në KQZ.