Problematik deri ne c’menduri e videove që po përhapen në internet!

93

Videoja e një zonje nga Tirana, e cila kërkon një person për të kaluar natën apo për të cliruar epshet e saj seksuale, po behet virale në internet.

Imazhet dhe fjalët e zonjës, e cila thotë se quhet Alda, po qarkullojnë me shpejtësi në të gjitha faqet në mediat sociale. E veçanta e zonjës është se jo vetëm që kërkon partner, por ka edhe disa kritere shumë interesante për të.

Kujdes ! Per persona mbi 18 vjec!

Nuk dihet nëse Alda është ndonjë person me probleme mendore apo videoja është bërë thjesht në konfidenca e sipër me ndonjë mikeshë të saj, por të tilla deklarata, e që për më tepër qarkullojnë të lirshme, pa asnjë lloj filtri dhe censure, po bëhen problematike veçanërisht kur kujtojmë se edhe fëmijët e vegjël mund të aksesojnë internetin.

JOQ