Priten dhe ekualipset tek “Kryqezimi Grecallise”

614

Jane prere edhe ekualipset qe ndodheshin tek fundi i rruges Mujo Ulqinaku apo si njihet nga te gjithe “kryqezimi i Grecallise” .Ishin ndoshta te vetmet peme te larta ne kete lagje.prerja e ekualipseve eshte kryer per ti hapur rruge projektit per rikonstruksionin e rruges Mujo Ulqinaku