Prishja e godines 3 kateshe sot tek Andon Xoxa(video)

2183

Mendohej se do prishej brenda dites por i ka kushtuat me teper kohe mjetit te ardhur nga INSPEKTORIATI KOMBETAR IMBROJTJES SE TERRITORIT kjo godine 3 kateshe. Sasia e shumte e hekurit ne strukture e ka bere teper te forte kete ndertese duke u marre edhe ndoshta nje tjeter dite kohe prishjes totale te saj. Godina 3 kateshe prane shkolles Andon Xoxa ka nisur tw prishet nje dite me pare pas vendimit te bashkise per lirimin e hapsirave publike dhe arsimore , pasi ndertesa ndodhej brenda oborrit te shkolles Andona Xoxa