Prishen ballkonet pa leje perball shkolles muzikes ne Fier(video)

1433

Vijon prishja e objekteve si shtesa ballkone dhe shkalle ne rrugen Dervish Hekali ne Fier. Nje mjet shkatwrrues ka hedhur pertok shtesat e ballkoneve tek pallati “hark “perball shkolles “Muzikes”. Rreth 50 objekte pa leje se bashku me objektin 3 katesh prane shkolles Andon Xoxa jane shkaterruar nga mjetet e INUK dhe INUV  per ti hapur rruge investimit per rikobstruksionin e rruges Dervish Hekali.