“Princi” i Libofshes,dënuar me 20 vjet për trafik armësh e droge

851

Jarl Alexandre de Basseville, u bë i njohur në Shqipëri për shkak të lidhjes së tij me dy femra, ku njëra prej tyre u është Miss Albania, Egla Harxhi, u ftua për herë të parë nga Arian Çani në emisionin e tij ‘Zonë e Lirë’, pikërisht për këtë lidhje.


Por tashmë Basseville, ka filluar të jetë i ftuar çdo javë nga Çani, në cilësionë e Princit të Libofshës. Por ajo që nuk dinim është se Princi, është dënuar me 20 vjet burg nga SHBA, ku akuzohet për trafik droge, ndërsa i është ndaluar ,me ligj që ai të futet në SHBA.


Një natë më parë Jarl Alexandre de Basseville ishte i ftuar në TV Klan te emisioni ‘Zonë e Lirë’, ku foli për projektin e tij për krijimin e Principatës së Libofshës. Këtë çështje ai e debatoi me gazetarin Artur Zheji.
Për publikun shqiptar dhe jo vetëm, Jarl Alexandre de Basseville nuk është i njohur vetëm për idenë e tij të ‘çmendur’ për krijimin e Principatës së Libofshës, por edhe si fotografi që shkrepi fotot e para nudo të asaj që sot është zonja e parë e SHBA-ve, Melanie Trump.