Prefekti i Qarkut Fier mbledh te gjithe drejtuesit e institucioneve

Prefekti i Qarkut Fier mbledh te gjithe drejtuesit e institucioneve

247

Prefekti i Qarkut Fier Baki Bala ka mbledhur sot ne nje tryeze te perbashket te gjithe drejtuesit e institucioneve ne nivel qarku. Qellimi kesaj mbledhje me te gjithe drejtoret e institucioneve ka qene permirsimi i sherbimit dhe treguesve. Ne  temat kryesore mbi te cilat prefekti ka kerkuar per teper perkushtim ka qene reforma e ujit si dhe ceshtja e tokes dhe pronesise se saj.

Prfekti i ka kerkuar te gjithe strukturave sidomos ne hipoteka dhe njesive vendore te kordinojne me mire punet ne sherbim te qytetareve.