Policia Fier:73 te arrestuar ne 61 operacione ,1,4 ton drog e sekuestruar

1478

Eshte zhvilluar sot Analiza e Drejtorise se Policise Fier

Per vitin 2016 nga Sektoret ne Drejtori jane ralizuar 61 operacione policore, nga ku rezultoj se ishin implikuar 135 persona nga te cilet 73 jane arrestuar e ndaluar , jane ndjekur ne gjendje te lire 49 dhe per 11 eshte bere shpallja ne kerkim.Krahasuar me vitin 2015 rezulton se gjate vitit 2016 jane ralizuar 28 operacione policor me shume.

  Sektori per Narkotiket e Trafiqet.

Ka realizuar 22 operacione policore nga ku rezultoj se ishin implikuar 58 persona nga te cilet 31 jane arrestuar e ndaluar , ndiqen ne gjendje te lire 23 dhe per 4 eshte bere shpallja ne kerkim.

Krahasuar me te njejten periudhe kohore ne vitin 2015, rezulton se kete vite jane realizuar 11, operacione policore me shume.

Gjate ketyre operacioneve jane sekuestruar:

➢ Nje sasi prej rreth 1400 kg lende narkotike e dyshuar si cannabis sativa.

➢ Nje sasi prej 10705 fara bime te dyshuara si cannabis sattiva.

➢ 4 automatike

➢ 6 pistoleta

➢ 2 arme gjahu

➢ 562 fisheke

➢ 20 krehera

➢ 2 arme te ftohta ( thika)

➢ 51 automjete

➢ 152 aparate telefonik celulare.