Policia e Qarkut Fier ,sherbime te perforcuara gjate sezonit turistik.

239

Fier
Masat e mara nga Policia e Qarkut Fier në lidhje me mbarëvajtjen e Sezonit Turistik Veror 2017.


Në kuadër të shtimit të masave të sigurisë për sezonin turistik në plazhet kryesore të Qarkut Fier si në Divjakë, Seman e Darzezë, janë përforcuar shërbimet e policisë për t’i ardhur në ndihmë pushuesve për përmirësimin e qarkullimit rrugor, ruatjen e rendit dhe sigurisë publike.


Shef i Sektorit të Rendit në Drejtorinë Vendore të Policisë Fier, Kryekomisar Blerim Berbati, në lidhje me këto masa theksoi në intervistën për mediat se në Divjakë, është vendosur dhe roje për bregun e detit për pushuesit si dhe masa të tjera shtesë të cilat shpresojmë të jenë të suksesshme për këtë sezon turistik.