Policia e Fierit kap një shtetas të shpallur në kërkim për “Prodhim dhe shitje të narkotikëve”.

267

Fier
Policia e Fierit kap një shtetas të shpallur në kërkim për “Prodhim dhe shitje të narkotikëve”.
Nga ana e punonjësve të Komisariatit të Policicisë Fier është kapur shtetasi i shpallur në kërkim:
-Gledis Jazaj, 25 vjeç, banues në Tiranë.
Ky shtetas ishte shpallur në kërkim për veprën penale “Prodhim dhe shitje të narkotikëve” parashikuar nga Neni 283 i Kodit Penal.
U njoftua DVP Tiranë për të bërë ndalimin e këtij shtetasi pasi personi në kërkim është për llogari të kësaj Drejtorie.