Policia, 50 milionë lekë kush tregon ku fshihet Klemend Balili

44

Policia ka vënë në dispozicion 50 milion lekë ( të vjetra ) për secilin që spiunon vendin se ku fshihet Klemend Balili.
“Policia e Shtetit ka vënë në dispozicion të kujtdo qytetari që ka informacion apo ndihmon për kapjen e shtetasit në kërkim Kelmend Balili, shumën prej 50 milion lekësh (të vjetra).
Duke garantuar anonimatin, Policia ka vënë në dispozicion këtë numër telefoni 0694109188
Bashkë me qytetarët, ndërtojmë një vend më të qetë dhe një Shqipëri më të sigurt!”, thuhet në një njoftim për median nga policia.