“Plasen” vjedhjet ne Mallakaster, dje nje shtepi emigranti ,sot e nje tjeter shtetasi.

271

Komisariati i Policisë Mallakastër

Më datë 26.12.2017, gjatë natës, në lagjen “5 Shkurti”, është vjedhur me thyerje dyqani i shtetasit E.M, vjeç 28, banues në Ballsh, ku kanë marrë 2 motosharra dhe 2 korrëse bari. Punohet për identifikimin dhe kapjen e autorëve. Neni 134 i Kodit Penal.Banoret ne Mallakaster jane shprehur se: “Kur njerezit nuk kane pune dhe mundesi ekonomike do detyrohen te vjedhin”. Vetem dy dite me pare ne fshatin Greshice te Mallakastres u vodh nje shtepi e nje emigranti.Ne te dy keto raste nuk eshte gjetur autoresia e vjedhsve