Plagos shokun e klases me stilolaps ne shpatull,shoqerohet ne polici 

1809

Fier!
Informacion paraprak.
Sot më datën 19.09.2016, në shkollën “Pinellopi Pirro”, në pushimin e orëve mësimore, pas një grindje për motive të dobëta, nxënësi i klasës Vlll C, shtetasi F.D ka goditur me stilolaps në shpatull nxënësin tjetër të po kësaj klase shtetasin R.T i cili po mer mjekim në Spitalin Rajonal Fier.
Autori është shoqëruar në Komisariatin e Policisë Fier dhe po kryen veprimet.