Personi i trete qe humb jeten nga permbytjet

159

Fatkeqësisht një tjetër person dyshohet se ka humbur jetën si shkak i reshjeve të shumta dhe përmbytjeve.
Siç mësohet nga burime policore, një trup i pajetë është nxjerrë nga uji në zonën e Babrrusë në Tiranë.Viktima eshte Bajram Lala i moshes 80 vjec dhe eshte identifikuar nga i biri
Dyshimet janë që ai të jetë marrë nga rrjedha e ujit, duke humbur jetën.