Perplasje mes Trump e Clinton ne debatin e pare presidencial

63

Debati i parë presidencial eshte kthyer shpejt në kundershtime te nje gjuhe ashper dhe kundershtuese per menyren qe Donald Trump i eshte drejtuar Hillary Clinton sikurse dhe Clinton ka akuzuar rivalin e saj se po flet vetem gjëra të çmendur ” .Ata te dy u përleshën te hënën ne mbremje para një audience prej 100 milion shikuesish. Trump tha se Clinton do të miratojë një nga rritjet më të mëdha të taksave në histori.Clinton i tha rivalit  se ju do te ta ulni poshtë ekonominë, dhe duke i përmendur kredinë që ai mori nga babai i tij. .Trump u përplas Clinton për mbështetjen e një marrëveshje të tregtisë Paqësor, të cilën ajo dikur të quajtur standard ari por në fund të fundit eshte kundërshtuar. .