Permbyten ne pak ore disa rruge ne Fier dhe Vlore(video)

693

Pasditja e sotme ka rregjistruar shira dhe stuhi me intesitet te larte ndersa vetem ne dy ore rruget jane permbytur duke u bere problem per levizjen e automjeteve.Ne disa rruge ne Fier nuk kane funksionuar shimbledhesat ndersa kjo situate perseritet sa here qe ndodhin reshje.Megjithate shiu me inresitet  i duhej Fierit per ta lare nga pluhuri qe krijuan rruget e cara por tani gjate kesaj stine me reshje nuk do na ndahet  balta

FIER


Ndersa keto pamje ne Vlore jane rregjistruar ne rrugen qe lidh Skelen me Transballkaniken ku disa automjete jane bllokuar nga uji qe arrinte gati ne gjysem meter ne rruge