Perfundon legalizimi i 15 mije objekteve ne Fier,se shpejti legalizohen shtesat

241

Drejt perfundimit legalizimi i objekteve pa leje ne Fier.Prej 2013 dhe deri me sot ALUIZNI Fier ka legalizuar 15 mije objekte pa leje te vetedeklaruara ne vite ne Qarkun Fier. Brenda 6 mujorit te pare te ketij viti mbyllet teresisht procesi i legalizimit te objekteve te vetdeklaruara pa leje nga qytwtaret e Qarkut Fier.

Drejtuesi i Agjencise se Legalizimit ,Urbanizimit dhe Integrimit te Zonave Informale per Rajonin Fier Ervin Bushi eshte shprehur se jane rreth 1500 objekte kane mbetur pa u legalizuar por dosjet e tyre jane pothuajse gati dhe te cilat do te legalizohen.Njekohesisht me legalizimet e mbetura ne disa zona kadastrale si ne Patos, Roskovec dhe Ballsh do nis legalizimi i shtesave te pallateve.