PD Fier:Prishja e objekteve selektive,kundershton bashkia(video)

781

Kreu i PD Fier Luan Baci ka dale sot ne nje deklarate per mediat ku ka shprehur menyren selektive te aksionit te Prishjes se ndertimeve pa leje jo vetem prane gjykates por edhe ne te gjitha prishjet qe po behen ne Fier.Sipas Bacit PD Fier eshte  per zbatimin e vendimeve te keshillit bashkise por jo te spekullohet dhe te trajtohen ca te nenes e ca te njerkes

Nderkohe kreu i INUV Bashkise Fier Hader Cako ka kundershtuar akuzat per sekektivitet nga PD Fier ndersa ka dhene shembujt e prishjes se objekteve qe kane ndodhur ne Fier edhe per nenkryetarin e bashkise Haxhi Kalluci dhe se fundmi edhe per kreun e keshillit te qarkut Fatis Pashollari