PD Fier feston sot edhe Diten e Clirimit,homazhe ne varrezat e deshmoreve 

122

Partia Demokratike dega Fier ka festuar sot edhe Diten e Clirimit te Shqiperise. Kreu I PD Fier dhe njeherazi Deputeti i Qarkut Fier Luan Baci se bashku me anetar dhe simpatizant te PD kane bere homazhe dhe vendosur kurora me lule ne obeliskun e varrezave te Deshmoreve ne Fier . Ne fjalen e tij me kete rast Baci ka uruar komunitetit per te dyja keto ngjarje historike per te cilat festohet sot ne 28 Nentor. Ai i mbetet festimeve te ketyre ngjarjeve ne nje dite te vetme