Parqet ujore me te bukur ne bote

997

Pishina, rrëshqitëse ujore shumë të larta dhe shumë ambjente argëtuese për të fëmijët. Parqet ujorë ju ofrojnë shumë mundësi jo vetëm freskie apo relaksi, por edhe argëtimi gjatë muajve të nxehtë të verës.

Ka pafund të tillë nëpër botë, por në këtë listë do ju sjellim disa prej parqeve ujorë më të bukur.

1. Parku ujor “World Waterpark”- ndodhet brenda qendrës tregtare West Edmonton në Alberta, Kanada  

2. Parku ujor  “Happy Magic”- Pekin, Kinë

3. “Beach Park” – Fortaleza, Brazil

4. Parku ujor “Splashin’ Safari” – Indiana , SHBA

5. Gjiri i Karaibeve – (Gyeonggi-do, Korea e Jugut)

6. Parku ujor “Etnaland” – Siçili, Itali

7. “Water World” – Kolorado

8. Parku ujor “Chimelong Paradise” – Hong Kong, Kinë

9. Ishujt tropikalë – Krausnick, Gjermani

10. Siam Park – ndodhet në Ishujt Kanari, Spanjë

11. Parku tropikal “Blizzard Beach” – Oralndo, Florida

12. Parku ujor “Wet ‘n Wild” – Orlando, Florida

13. Parku ujor “Aquatica” – Orlando, Florida

14. Parku ujor “Area 47” – Innsbruck, Austri

15. Parku ujor “Noah’s Ark” (Barka e Noes) – SHBA

16. Parku ujor “Schlitterbahn”- Teksas, SHBA

17. Parku ujor “Aquaventure”- Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

18. Parku ujor “Wild Wadi” – Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe

19. Parku ujor “Yas Waterworld” – Abu Dabi, Emiratet e Bashkuara Arabe  

20. Parku ujor “Typhoon Lagoon” – Orlando, Florida