Nostalgji për këngëtarët e viteve ’90?

Këngët e tyre dëgjohen edhe sot me shumë nostalgji. Një foto e këngëtarëve që kanë bërë bujë në vitet 1990 në Shqipëri, ka risjellë nostalgjinë e muzikës së asaj kohë. Ka qenë këngëtari Dashnor Diko,...

Arsyet pse duhet të përdorni akull në fytyrë

Kohët e fundit ekspertët e bukurisë, këshillojnë që të përdoret akull në fytyrë pasi e ndihmon lëkurën shumë. Kjo metodë po përdoret për trajtimin e lëkurës nëpër sallonet e ndryshme të bukurisë për shkak të...

Si është më mirë të lahesh 1 herë në javë apo më shumë. Përgjigjen...

Për disa të bërit dush është relaks, për disa pastërti dhe për disa detyrim, Në kohët e sotme është vështirë të gjesh njeri që mund të lahet më pak se 3 herë në javë...

Ne 2020 Londra do nxjerre ne qarkullim autobuzat e pare elektrike

Pothuajse të gjithë i njohin autobuzat karakteristikë, dykatësh të Londrës. Së fundmi është njoftuar se ata do ata do të kthehen në mjete transporti elektrike, me qëllim për të reduktuar ndotjen e ajrit. Me këtë...

Hoteli me i shtrenjte ne bote

Në qytetin Makau, në jug të Kinës ndodhet një nga hotelet më luksozë të ndërtuar ndonjëherë. Ai quhet “The 13”. Thuhet se projekti në total ka kushtuar 1.4 miliard dollarë, ku për krijimin vetëm...

Karikuesi me i mire me panele diellore

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të përshtatshme për të karikuar telefonin tuaj apo paisje të tjera elektronike ky karikues me panele diellorë është një zgjidhje shumë e mirë. Janë krijuar pa fund karikues...