Operacioni “shkaterrimi”ne Fier, neser 10 objekte te tjera

740

Neser IKMT do te shkaterroj edhe 10 objekte te tjera nje kateshe. Sipas njoftimit te IKMT dhe IKM te Bashkise Fier 10 objektet ne fjale jane njesi tregetimit pergjate rruges qe lidh “uren me shkalle” me “pedonalen”. Sipas kreut te IKM Fier Julian Poci ,aksioni ne fjale synon te cliroj hapesirat pergjate kesaj rruge ku mendohet te rindertohet ne te ardhmen ura me shkalle.

Gjithashtu mesohet se aksioni per prishjen e objekteve prane Gjanices do te vijoj me nje lot te trete qe ka parashikuar paatrimin nga objektet ne dy brigjet e lumit Gjanica prej” ures me shkalle” dhe perfunduar ne “uren e sheqit”