Nuk i ndalon policise dhe drejtonte makinen pa leje arrestohet 20 vjecari nga Fieri

452

3.Jorgos Bena, 20 vjeç, banues në Fier, pasi:
Duke drejtuar mjetin tip “Dacia”, me targë BO 46548, nuk i është bindur urdhërit të punonjësve të policisë të trafikut rrugor për të ndaluar, është larguar dhe pas disa metrave ka dalë nga rruga.
Nga kontrolli i ushtruar rezultoi se shtetsasi Jorgos Bena është i pa paisur me leje drejtimi. (Nenet 291 dhe 242 të Kodit Penal).
4.Mariglen Hatija, 37 vjeç, banues në fshatin Qerret i Vjetër, Lushnje, pasi:
Në fshatin Jeta e Re, Lushnje, është kapur duke drejtuar motorçikletën tip “Lonçin” pa targë, pa leje drejtimi.

(Neni 291 i Kodit Penal).