Njihuni me telefonin me te vogel Android te prodhuar ndonjehere

47

Por edhe ky iPhone i vogël duket i madh nësë e krahasojmë me telefonin më të ri Android të quajtur Posh Mobile Micro X S240.  Telefoni i ri ka një ekran 2,4-inç, hapësirë 4GB, 512MB RAM, një procesor me dy bërthama, kamerë të pasme dhe të përparme 2 megapixel si edhe Android 4.4 KitKat.

Sigurisht ashtu si pritej në ekranin kryesor ju nuk mund të vendosni shumë ikona aplikacionesh, por mund të vendosni ato më kryesoret si: galerinë e fotove, muzikën etj. Gjithashtu për shkak të hapësirës së vogël ju aty nuk mund të instaloni apo të përditësoni një numër të madh aplikacionesh.