Nje kendveshtrim perfekt

41

Fotografi nga Suvi Capkun

Rrezet e diellit kane krijuar nje ‘lens flare’ ne Parkun kombtar te Navajos

Edhe pse portreti peizazhi simbolizon Perëndimin amerikan te përjetësuar në filma të tillë si klasiket “Karroca e postes” (1939) dhe “Easy Rider” (1969), Monument Valley është shtëpia stërgjyshore e popullit Navajo, që ende jetojnë në këtë zonë.