Nis prishja e shtesave ne rrugen “Dervish Hekali”(video)

1012

Jane Dhjetra shtesa nder vite te ndertuara pergjate rruges Dervish Hekali. Prishja e tyre i hap rruge projektit per rikonstruksionin e rruges ne fjale dhe fasadave.Shtesat jane kryesisht ballkone dhe shkalle te pershtatura nga banoret. Gjate kryerjes se prishjes nuk ka pasur asnje reagim nga qytetaret