Ngjyra fasadash dhe pedonale te njejta ,jane modeli i “Rilindjes”ne Fier dhe qytete te tjera

1049

Fytyra e re e Fierit eshte modeli i i”Rilindjes”, me ngjyra te ndezura ne lyerje fasadash dhe me dy pedonale thuajse identike te krahasura me njera -tjetren, por edhe me qytetet e tjera

Eshte zbatuar nje model i njejte ndersa jane investuar rreth  700 milion lek te reja per pedonalen qe kalon permes qendres se Fierit, me pedonalen prane xhamise dhe se fundmi me rrugen “Mujo Ulqinaku”edhe tek kjo rruge , lyerja e fasadave vijon me ngyra te ndezura dhe nuanca lejla te partise ne pushtet.Por ngjyrat e Rilindjes dhe ky model nuk jane vetem ne Fier ! Keshtu ka ndodhur ne Lushnje, Elbasan, etj.