Ne protest banoret e Daullasit per munges te rruges 

938

Nxënës dhe prindër të fshatit Daullas të njësisë administrative Qendër në Fier e kanë nisur mëngjesin e kësaj të hënë me nje protestë.Shkak i protestës është bërë situata e veshtire ne infrastrukturen rrugore Sipas banoreve rruga është e amortizuar , mbushur me plehra gjithandej si dhe mungon një autobus për të transportin e nxenesve  në shkollë.

Protestën e banorëve dhe nxënësve e ka ndjekur nga afër edhe kryeadministratori I bashkisë Fier Florian Mucaj

Protestuesit jane shprehur se kërkojnë zgjidhje të menjëhershme të kësaj situate.