NASA LESHON ALARMIN!!Nje asteroid po i drejtohet Tokes!

118

Nje asteroid me permasat e Statujes se Lirise Amerikane po i drrjtohet planetit Toke. Astronomet kane dalluar trajektoren e asteroidit i cili po i drejtohet Tokes me nje shpejtesi te llahatshme ndwrsa javen e kaluar eshte pare rreth 70.500 km larg Tokes. Asteroidi i quajtur 2015 BN509 eshte kapur nga teleskopi i qendres vezhgimore ne Puerto Rico.Sipas Astronomeve te NASA-s permasat e ketij asteroidi 200 m te gjere dhe 400 te gjate do te sillnin nje katastrof te tmerrshme per planetin Toke qe me shume gjasa mund te ndodhe pikerisht per te parandaluar kete po merren masa