Mustafa takim lamtumire me shefin e EULEX-it

41

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim lamtumire shefin e Misionit të Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX), Gabriele Meucci.

Gjatë takimit, kryeministri Mustafa e falënderoi për angazhimin dhe kontributin e tij gjatë misionit në Kosovë, duke vlerësuar bashkëpunimin ndërmjet EULEX-it dhe institucioneve të Kosovës në avancimin e proceseve, gjatë kësaj periudhe.