Muri me Meksiken rrit orkesin edhe Izraelit per ndarje me Egjiptin

60

Lideri Izraelit Benjamin Netanjah ka pershendetur vendinin e Presidentit Te SHBA Donald Trump per ndertimin e murit mes ShBA dhe Meksikes.Nje vendim dhe ide shume e mire per te ndalur valen e emigranteve te paligjshem ka thene Netanjah ndersa ka thene se kjo ide eshte jo vetem per tu marr shembull por edhe zbatuar planin e ndertimit te murit 250 milje per tu ndare nga Egjipti