Moti i keq, le pa drita disa zona ne Fier

322

Per shkak te motit te keq dhe furtunes qe ka perfshire kete pasdite Fierin ,kane mbetur pa energji elektrike disa fshatra qe furnizohen nga rrjeti 6 kilovolt . Sipas OSHE Fier,per shkak te nje demtimi ne percjellesa nga stuhia e forte ,ka dale jashte pune nenstacioni 6 kilovolt  .Nga nenstacioni ne fjale furnizohen disa lagje te qytetit si dhe disa fshatra te Fierit.  Sipas njoftimit nga OSHE, punonjesit e saj jane ne terren per te bere te mundur riparimin e difekteve dhe rikthimin sa me shpejt te energjise