Moti i keq ka lene gjysmen e Fierit  pa drita

479

Zona e Fierit dhe perreth jane perfshire sot nga nje mot me ere te forte me nje shpejtesi prej 30 km /h . Si rezultat i motit te keq disa linja kane pesuar difekt ndersa kane lene disa lagje dhe fshatra pa drita ne rrethin Fier. Nga OSHE mesohet se gjysma e qytetit te Fierit ka energji fale instalimit te rrjetit 20 kilovolt  ndersa gjysma tjeter vijon me rrjetin e vjeter qe eshte ne pune prej 50 vjetesh duke shfaqur probleme dhe difekte edhe ne nje mot te keq