Moti acarte, dhjetra mjete te difektuara

278

Servicet e automjeteve kane pasur pune keto dite te te ftohtit polar qe ka perfshire Fierin dhe gjithe vendin . Sot ne mengjes temperaturat kane shenuar -8 grade ndersa shume automjete kane pesuar difekte nga mungesa e antifrizes si dhe probleme ne motor.Sipas informacioneve nga shume service automjetesh ne Fier dhjetra automjete kane pesuar difekte te renda ne motor ne pompat e ujit radiator etj.